logo
Професионален компютърен сервиз и поддръжка

Върхови Системи и Технологии ООД е основана през 1999г. в град София. Идеята на собствениците е да създадат професионален и модерен компютърен сервиз, обслужващ както фирми и учреждения, така и крайни /домашни/ потребители.

Благодарение на дългогодишния си опит в областта на компютърните технологии фирмата се е специализирала в ремонта на всички видове системи. В професионалния компютърен сервиз ще получите качествена услуга на най-добра цена.

Разработените вътрешни процедури за контрол на качеството и изпълнение на процесите около обслужването на Клинетите гарантира не само качествено обслужване, но и проследимост на извършваните услуги. Когато една система премине през компютърния сервиз на фирмата, получава уникален номер, наречен BCT ID, който носи цялата информация за извършваните ремонти и подробно описание на машината.

Компетентни специалисти създават качествени и надеждни конфигурации, които работят безотказно дълго време. Добрият подбор на компонентите е важен критерий за перспективното използване на една система.

Разполага с дипломирани инженери в областта на комуникациите и сертифицирани инсталатори на кабелни системи. Проектира, изпълнява и сертифицира както малки, така и големи компютърни мрежи и слаботокови инсталации, в това число:  системи за видеонаблюдение и контрол на достъп и др.

Екип от програмисти може да разроботи както малки Интернет страници, така и сложни WEB базирани системи, ослужващи базите данни на Клиентите.

Клиентът има приоритет над всичко!

Благодарение на всичко това, броят на дългосрочните договори за поддръжка постоянно расте, а сервизната база се модернизира периодично, за да може да се обслужи всеки клиент и той да получи най-доброто.

Свържете се с нас

Моля въведете си данните за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос възможно най-скоро.

Дистанционен достъп: