logo
Професионален компютърен сервиз и поддръжка
 

Компютърна поддръжка за 150 лв.?

Да – това е възможно!

Върхови Системи и Технологии ООД има удоволствието да предложи на новите си клиенти, промоционална услуга, чрез която всички мениджъри и управители на фирми ще могат да получат качествено обслужване на най-добра цена. Вече няма да се чудите колко пари ще похарчите, за да Ви работят компютрите и системите в офиса. Плащате символична абонаментна такса и знаете, че екип от обучени специалисти познават Вашите системи и се грижат отговорно за тях.

Ето какво включва услугата:
  • Брой компютри на поддръжка – НЕОГРАНИЧЕН;
  • Брой периферия на поддръжка – НЕОГРАНИЧЕН;
  • Брой безплатни заявени проблеми за отстраняване от разстояние – 3 бр. на месец;
  • Брой безплатни посещения на място – 1 бр. на месец;
  • Срок за реакция при обаждане – в рамките на деня или до 12 часа /ако е завяна в края на работния ден/
  • Отстъпка при услуги, след изразходването на включените в пакета: 25%

Поемаме ангажимент да познаваме вашата система от компютри и комуникации: всеки клиент на поддръжка получава индивидуален профил при нас. В него се описва подробно спецификата на работа, приложния софтуер и наличната техника. Изготвят се процедури за работа според потребностите на Клиента.

 

За кого е предназаначена услугата?!

Всяка фирма се нуждае от такава услуга, независимо от броя на компютрите в офиса. За всеки потребител работата ще е по-спокойна, ако знае, че има към кого да се обърне в случай на авария – по този начин той работи над това, за което му се плаща и е добър в своята област. Наистина, в днешно време всеки разбира от компюртри, но на кого му е работа да се грижи за тях? Трябва ли висококвалифицираният Ви служител да преинсталира опрационни системи и да гони вируси или дори да чисти прахта от компютрите в офиса? Независимо от дейсността на Вашата фирма, броя служители и компютри, услугата е подходяща за всеки и затова не се колебайте, свържете се с нас и заявете среща, в която ще можем да Ви запознаем на място с детайлите на услугата. Посочената цена за 1 месец и не включва ДДС

Свържете се с нас

Моля въведете си данните за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос възможно най-скоро.

Дистанционен достъп: