logo
Професионален компютърен сервиз и поддръжка
Благодарение на дългогодишния ни опит в областта на информационните технологии, имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти богат асортимент от услуги. С цел по-лесно запознаване с най-популярните от тях, сме ги разделили на следните групи:

Абонаментна поддръжка

AbonamentСпециалистите на Върхови Системи и Технологии знаят, че компютърът Ви и периферията около него са много важни за дома или офиса Ви. Именно поради тази причина ние предоставяме компютърна поддръжка от квалифициран персонал. Добре обучени специалисти се отзовават на телефонни повиквания при възникнал проблем (всички служители на фирмата разполагат с мобилни телефони). Екипът ни ежемесечно предоставя компетентна защита от вируси и други нежелани програми. Специалистите ни се стараят да осигурят и профилактика на техниката Ви, което спомага за удължаването на живота й.

Професионален компютърен сервиз

Computer ServiceЕдна от основните дейности, в която се е специализирала фирмата ни е ремонтирането на компютърна техника. Сервизът ни разполага с IT специалисти, които могат във всеки един момент да реагират и да извършат нужните Ви услуги (софтуерна и хардуерна поддръжка) или други ремонтни услуги. В много компютърни сервизи подменят развалената част без дори да се пробват да я ремонтират, докато основното мото на сервиза е: „Защо да плащате за нови компоненти, ако сегашните могат да се ремонтират?“

Софтуерни услуги

В ежедневната работа с компютър, се налага отварянето на множество файлове с различен произход – електронна поща, Интернет сайтове, инсталиране на нови приложения, работа с външни /преносими/ памети и др. Всеки един файл може да има добавена, скрита програма, която се зарежда някъде в системата и може да прави всякакви нежелани от потребителя действия, за които той дори и не подозира. Операционната система от своя страна създава множество временни файлове, най-често при употребата на приложенията за работа с Интернет. Всичко това намалява работоспособността на системата и води до забавяне на процесите и активно използване на целия наличен ресурс – процесорно време и оперативна памет. В предвид това й се налага да се обърне към външната памет – твърдия диск на системата. Поради значително по-бавния трансфер на данни от своя стана процесът става още по-труден и процесорът, който управлява всичко това не може да смогне с всички задачи. Голяма част от тези проблеми се решават чрез нашата Софтуерна профилактика. Целта на услугата е да се премахнат всички ненужни процеси и да се оптимизира наличния ресурс. Системата се тества за нежелани програми – зловреден софтуер, вируси, ненужни добавки към различни приложения. Почистват се натрупаните и ненужни временни файлове и дисковете се оптимизират за по-ефективна работа. Премахват се празни записи от регистрите. Понякога процесът отнема повече от 24 часа и не гарантира 100% успех. Възможно е да се наложи преинсталация, поради сериозна повреда на операционната система в следствие на вируси и повредени файлове, но в повечето случаи това е крайна мярка. Като допълние на преинсталацията, предлагаме Комплексна услуга. Клиентите ни получават готов за ползване компютър, на който са инсталирани както най-новите драйвери за всички хардуерни устройства, така и всички програми за ежедневната работа с компютър: антивирусен софтуер, мултимедийни приложения, работа с Интернет и електронна поща, множество дребни приложения, които улесняват и оптимизират работата на потребителя.

Хардуерни услуги

Целта на услугата Хардуерна профилактика е да се удължи живота на компютърната система. За охлаждане на елементите, в по-голямата част от техниката се използват топлопроводим елемент (радиатор) и обдухвател (вентилатор), който охлажда радиатора. В следствие на полепването на прах по радиаторите, смесена с кондензираната влага от средата, в която работи машината, по охладителите се образува слой, възпрепятстващ доброто охлаждане. С времето, вентилаторите се запрашават и започват да шумят, а понякога дори спират да работят. Всичко това води до работа на елементите в критични температурни стойности и крие рискове от сериозни невъзстановими дефекти. По време на Хардуерната профилактика се откриват видимо дефектирали или започнали да дефектират елементи, почистват се и се смазват вентилаторите и при нужда се заменят с нови, оценява се надеждността на системата. Препоръчителна периодичност на услугата: на всеки 6 месеца и особено в началото на лятото.

Изграждане на мрежи и видеонаблюдение

Vedeo cameraЗа да се развива един бизнес успешно е необходимо да се изгради правилна комуникация, за което е необходимо да се създаде кабелна система. Върхови системи и технологии се е специализирала в изграждането на всякакви локални и интернет мрежи. Всяка мрежа трябва да бъде внимателно проектирана за надеждното й функциониране. Фирмата има опит с такива проекти и изпълнението им, благодарение на което изгражда бързи, гъвкави и надеждни мрежи. Сертифицирани инсталатори ще изградят и оживят всяка една мрежа, независимо от категорията, която се цели. В този динамичен живот, видеонаблюдението е важна част от сигурността за всеки един тип бизнес. Върхови Системи и Технологии предлага различни видове системи за видеонаблюдение, според спецификата на обекта. Фирмата ни има подписани договори за дистрибуция и партньорство с почти всички вносители на този вид техника и във всеки един момент, квалифицираният ни екип може да изготви подходящата за вас оферта. Системите за контрол на достъпа се използват от много фирми, с цел централизирано управление на всички видове помещения в сградата ви-офиси, магазини, търговски обекти, асансьори и други. Чрез използването на тази система се спестяват усилията и ресурсите за физически контрол на входовете и изходите на контролираните помещения.

Изграждане на сървъри

Почти всяка локална мрежа се нуждае от гъвкав и надежден сървър. Администрирането в някои случаи е лесно, но често се налага сериозно разпределение на ресурсите на една машина работеща като сървър, нива на достъп, сигурност и функционалност. Върхови системи и технологии има обучени специалисти, работещи както на Windows така и на Linux базирани операционни системи. E-mail сървърите са създадени с цел да ви предпазят от спам или злонамерени „програми“( като вируси). Чрез използването на този вид сървър, Вие ще се възползвате от сигурна e-mail кореспонденция, за която няма да се притеснявате. Web сървърите Ви предоставят възможност да получавате информация в други форми – изображения ( JPEG, PNG, GIF и др..); текст; видео и други мултимедийни компоненти. Файлов сървър Ви дава възможност за среда, в която може да се ползват общо приложенията и различни други ресурси по локални мрежи.

Софтуер, разработване на сайтове и програмиране

Software ImageВърхови системи и технологии разполага с необходимите сертификати за продажба и легализация на софтуер. Екип от програмисти имат възможността да създадат строго специализиран софтуер за определени нужди на клиента. Спецификата на тази услуга се състои в това, че екипът се съобразява изцяло с изискванията на клиента, определя се точно задание на услугата и се изпълнява в определените срокове. Най-важната информация за клиента, е че ние изпълняваме поръчката на базата на безкомпромисно качество, в крак с новите технологии.

Консултантски услуги

Технологиите се развиват бързо. Докато внедрим една система, научаваме че тя е остаряла. Въпросът, който си задава всеки мениджър и ръководител е „в какво да инвестирам?“. Обслужвайки клиенти от различни браншове, всеки ден се сблъскваме с най-различни системи и технологии, както тясно-специализирани, така и широко-популярни. От друга страна всеки клиент си има своите специфики. Точно затова индивидуалният подход е най-оптималното решение. Но за да се приложи той е необходимо да се познават както технологиите, така и бизнеса, който ще обслужват те. Ние не познаваме в детайли Вашите процеси и потребности, но след кратък или задълбочен анализ ще можем да Ви предложим оптимизация на техниката и най-вече на разходите, които правите за внедряването, обслужването и поддръжката й. Колко често сте си задавали въпроса: „какъв компютър да си купя?“. Ние имаме отговор на този въпрос: „Според потребностите Ви“.
  В синхрон с бързоразвиващите се технологии не можем да опишем всичко, което сме способни да направим за нашите клиенти. Благодарение на професиoнализма на служителите ще намерим решение на всяка поставена задача, независимо от сложността й. Клиентите ни знаят, че всеки проблем може да бъде разрешен, в кратък срок и на най-оптимална цена. През последните години комуникациите се развиват с голяма скорост. Разполагаме с технологии за дистанционни софтуерни услуги, независимо от местоположението на клиента. Това спестява време, средства и не изисква физическо присъствие на специлист пред компютъра. Оставаме на разположение за всякакви запитвания чрез онлайн формата за контакт с нас, на посочените телефони и електронна поща или на място в офиса на фирмата.

Свържете се с нас

Моля въведете си данните за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос възможно най-скоро.

Дистанционен достъп: