logo
Професионален компютърен сервиз и поддръжка

Комплексната услуга представлява пълна преинсталация на Операционната система. По време на този процес опитни специалисти подбират най-добрите драйвери за целия хардуер. Това гарантира правилното експлоатиране на всички компоненти и периферия и възможност за използванве на 100% от ресурса и възможностите им.

Услугата се нарича „комплексна“, зашото включва инсталирането на широко-популярни и световно-признати приложения, необходими за ежедневната работа с компютър. Опитни специалисти внимателно проучват различни програми за работа с Интернет, антивирусни защити, работа мултимедийни приложения, системна администрация, офис приложения и др. В почти всички случаи те са или с отворен код /т.е. безплатни за ползване/ или са собственост на Клиента. По време на инсталацията им се изключват добавките и рекламите, ако се съдържат в инсталатора. Независимо от това, последната стъпка на Комплексната услуга е проверка за вируси и зловреден софтуер, отстраняването им и оптимизация на операционната система. Допълнителна възможност към услугата е запазването и възстановяването на информацията на Клиента. Услугата се извършва в професионалния, специализиран сервиз на фирмата.

Ако желаете да ползвате нашата Комплексна услуга, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.

Свържете се с нас

Моля въведете си данните за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос възможно най-скоро.

Дистанционен достъп: